Allt för din fest och kalas

www.festerix.se

Hej på er! dagens tips riktar sig till er alla, oavsett vilken ålder ni är i Det jag tänkte tipsa om idag är Festerix som har allt till ditt kalas, bröllop, maskerad, fest och alla sådana tillfällen man vill fira lite extra. Jag själv älskar att spexa till det med massor fina ballonger, och liknande och har gjort en beställning hos Festerix tills min Pojkvän fyller år snart, vad exakt jag har beställt kan jag ju inte avslöja då han läser min blogg. Men kan däremot visa och tipsa om andra fina saker ifrån sidan som ni definitivt kommer gilla lika mycket som jag. Jag har satt ihop ett litet collage med olika produkter , saker som jag tyckte var fina eller bara roliga. För som jag skrev ovanför, dem har även maskeradkläder också.

Något annat som är extra bra med Festerix är att dem har fri frakt vid köp för över 499 kr och snabba leveranser! Dem har även ett stort utbud, så ni kommer med största sannolikhet hitta något ni behöver. Så gå in och kika och se om ni hittar något till just er fest/kalas/bröllop/dop eller ett tillfälle som ni vill minnas lite extra.

Dem har även så fina produkter till barnkalas, jag hittade massor av fina med frost, som Nellie älskar, nu har ju Nellie redan fyllt år detta år, men till nästa år kommer jag handla ballonger och tillbehör, med frost till hennes kalas.

Något som är väldigt bra med sidan är att det finns en kategori som heter " teman" och där kan man trycka in sig på vad för tema man ska ha, till exempel " barnkalas" "morsdag" osv då behöver man inte leta runt på hela sidan utan hittar enkelt det man söker! Hur smidigt och bra som helst!


Besök Festerix för att hitta allt du behöver till just din fest.


Gillar