Allt för ditt kalas =)

🌟 Inlägget är i Samarbete med Kalasdekorationer.se

Idag tänkte jag tipsa om en butik som har allt inom födelsedagar, kalas babyshowers och annat. För mig är det otroligt viktigt att fixa fint inför sådana dagar, allt blir ju mycket roligare om man har fina detaljer. På kalasdekorationer har dem allt man kan tänka sig.

Jag tänkte beställa lite inför min systers födelsedag som är nu i Mars. Jag hade tänkt överraska henne med en fin fest. Här kommer jag visa lite av det jag tänkt införskaffa till festen. Jag tror det kommer bli hur lyckat som helst. Med risk för att hon kommer läsa det här så kommer jag självklart inte avslöja allt jag tänker köpa utan bara ge er lite smakprov. Jag har så svårt att välja ballonger då det finns så många olika fina, det lär bli en hel lägenhet med bara massor ballonger.

Temat jag valt att gå efter är rosa, just eftersom jag älskar den färgen och så fanns det så fina saker i den färgen, men det finns självklart saker i alla olika färger. Så det va riktigt svårt att välja, sen kan man ju såklart kombinera färger också i olika färger.

Bilderna är lånade ifrån hemsidan

Som ni ser så har dem jättefina saker, och detta var bara några av dem. Så gör som mig och införskaffa allt till kalaset hos kalasdekorationer.se

Dem har även så mycket gulligt till babyshowers, ni anar inte så känner ni någon som ni ska anordna babyshower för, eller att ni kanske själva ska ha en, så är det absolut rätt sida för er!

Leveranserna tar ca 2-3 arbetsdagar.


Gillar