Är det okej att påpeka någons vikt?

Den här veckan tänkte jag diskutera och skriva lite om just det här med kroppen, För vi alla vet ju att vi ser olika ut, Men egentligen, vad spelar det för roll? Så länge man mår bra i sig själv och sin kropp. Jag tycker inte andra ska lägga sig i hur man ser ut. För vad vet ni? vad vet ni om vad personen kämpar med, kanske är så att personen är sjuk och ser ut på det sättet.

Jag som jag har sagt tidigare älskar min kropp, och vill varken gå upp eller ner i vikt, Och skulle jag gå upp i vikt skulle jag känna mig tjock. Och så är det, det är inget illa menat mot dem som är större än mig. Bara att jag skulle vara tjock för att vara mig själv. För jag har alltid varit smal. Varför tar folk så illa vid sig om man säger så? om man säger att man lagt på sig lite, bara för dem är större så betyder det ju inte att smala inte kan känna att dem gått upp i vikt.

Det är den saken som är så viktigt och som jag vill få fram det är att man ska inte jämföra, Jag tycker att man kan vara vilket som, Som jag skrev så länge man mår bra i det själv, Hälsan är det viktigaste.

Sen förstår jag inte heller det här med att en del tror att det är SÅ okej att berätta för en " smal" att den är smal, typ " vad smal du är " Jag har varit smal i hela mitt liv, Nu är jag dock inte lika smal som förut, men jag går inte upp oavsett hur mycket jag äter. Så att få höra såna kommentarer för mig gör mig irriterad inte för att jag inte vill vara smal, för jag vill det och som jag skrev ovanför, jag gillar min kropp Men blir irriterad för att folk inte förstår att man skulle aldrig säga så till en överviktig. Om jag får en sån kommentar brukar jag säga " och du är tjock," för vet ni vad, det är lika illa att kalla någon smal, som att kalla någon tjock. Glöm inte det!

Och glöm aldrig, ni alla är fina som ni är! Det är så viktigt att vara nöjd med sig själv!


Gillar