Badrums Tillbehör

Innehåller sponsrade produkter ifrån FrontApply

Hej och godmorgon Lördag! Har ni det bra? Jag vaknade för några timmar sedan, ska jobba idag men börjar inte fören vid klockan 16,00 så jag har hunnit att fixa lite på badrummet.

Vi har fått hem produkter ifrån FrontApply, och vi är så nöjda. När vi flyttade in här så fanns det inga krokar, inga hållare till toalettpapper eller något sånt alls. Och då vi inte vill börja borra upp massor saker så kom jag över dessa produkter som finns hos Front Apply, man behöver alltså inte borra eller sätta upp, utan dem sätts upp med 3M Tejp, det är alltså självhäftande och blir inga märken när man tar bort. Och de sitter verkligen hårt så finns ingen chans att de lossnar överhuvudtaget! Smidigt och bra!

Tänkte visa dem produkter vi valt, jag har även fått hyllor men dem har jag inte hunnit sätta upp, har lite fler krokar och sånt som ska upp också, så kommer självklart ett till inlägg när även dem är uppe!

Toalettborsten är i polerad krom och borsten är av väldigt hög kvalitet med hårda borststrån som rengör på ett bra sätt och håller länge ni kommer direkt till den HÄR

Toapappershållare Solid i polerad krom, Visst är den fin? Ni kommer direkt till den HÄR!

Solid krok 4 stycken i polerad krom, tycker denna är så bra så man får plats med handdukarna. Ni kommer direkt till den HÄR

Krok Solid 2 hängare polerad Krom, Här är en likadan men med två hängare. Ni kommer direkt till den HÄR

Handduksstång solid polerad krom, Är så nöjd med denna, tycker det är så bra att ha den precis framför duschen för då kan man ta sin handduk direkt när man kommer ut från duschen :) Ni kommer till den HÄR!

Stort tack till Frontapply för grymma produkter!


Gillar