Bokrecension #1 De Frostfödda

Inlägget är i betalt samarbete med Adlibris

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra, jag har lite extra timmar på jobbet denna vecka så har inte haft tid att uppdatera, eller tid har jag haft men har varit så trött så har valt att fokusera på annat. Något som ni kanske inte visste om är att jag älskar att läsa, jag läser flera böcker varje månad, och har alltid tyckt om att läsa och skriva. Jag har tänkt att börja recensera lite böcker som jag tycker är bra och som jag vill tipsa om.

Och först ut i denna kategori är boken " De Frostfödda" av Emanuel Forsell.

Jag tyckte om denna bok, det är vanligtvis inte den genren jag brukar/har läst. Men jag är positiv överasskad. Och kommer definitivt läsa mer Fantasy böcker!

Jag vill inte avslöja för mycket om vad boken handlar om, eller hur den slutar! Jag kopierar in lite kort om handlingen som är taget ifrån Adlibris hemsida.

"Maktens runor ristas i blod.Vänskap byts mot dolkhugg och pennor byts mot vässat stål när flera öden flätas samman. Gwyn Lordar tittar ner på sin fars döda kropp. Hertigdömet Fyrdham står utan regent och i en annan tid hade hon som förstfödd varit den rättmätige tronföljaren. Men nu blåser nya, dödliga vindar. Brutna löften och lik väntar.

Odár Baléyg samlar sina styrkor. Hans allierade har vänt honom ryggen och nu återstår en enda, blodig väg framåt. Världscirkelns tron ska bli hans. Krigets trummor ljuder över haven. När mörkret lagt sig över världen skall Fimbuls visa åter sjungas i natten."

Boken finns att köpa hos adlibris och ni hittar den HÄR!

Boken är väldigt lättläst, och man får följa flera olika karaktärer. Och jag gillar verkligen böcker där man får följa fler karaktärer. En del tycker att det blir rörigt, men jag är en av dem som inte tycker det. Ni som gillar Game of Thrones borde verkligen läsa denna bok . Boken har 437 sidor och när man läst klart boken så vill man egentligen bara läsa mer.

Gillar