Bröllop. vigselringar och allt som hör till!

Inlägget är i Samarbete med VANBRUUN

Är det bara jag som tycker att sommarbröllop är något av det finaste? När jag och bejb gifter oss vill vi ha ett sommarbröllop, jag ser framför mig exakt hur jag vill att vårat bröllop ska vara, vill faktiskt helst ha bröllopet utomlands på någon fin strand, med fin miljö och dem nära och kära! Alltså drömmen! 😍 Jag smälter typ när jag tänker på bröllop, och när jag tänker på mitt och Alex bröllop! Jag har aldrig tidigare tänkt på bröllop så mycket som jag gör nu. Men det är för att Alex verkligen är den rätta för mig, Vi har till och med pratat om bröllop osv. Men det är inte aktuellt just nu först ska vi ju förlova oss! ♥

Sen har jag pratat mycket bröllop med min fina vän ♥@Icaibloggen som faktiskt ska gifta sig detta år, och jag är så glad för henne/deras skull! Hon kommer vara så vacker, Jag tycker att du Angelica ska skriva mer om bröllopet. Så spännande & fint! Och ett stort grattis igen ♥

Men butiken jag hade tänkt tipsa om idag är en butik jag skrivit om innan, och det är en butik med så så fina vigselringar! Det är en sån butik som man kan sitta i timmar och kolla på alla fina ringar.

Något som också är viktigt när det gäller ringar, i alla fall för mig är kvalitet, och att ringen håller färg, och inte tappar någon diamant eller så!

Här är några fina ringar som jag tycker är fina! 💍


Jag är så kluven sen när det väl är dags vad jag vill ha för ring, om jag vill ha guld, silver eller roseguld. Det är ju verkligen svårt, då alla är så fina! Är någon av er gift? Vad har ni för ring? Eller om det är så att ni går i tankarna på att gifta er, eller bara har framtidsdrömmar, vad vill ni ha för ring?

Samt berätta gärna här nedanför vad är ert drömbröllop? utomlands? kyrka, eller vart vill ni förgylla er speciella dag?

VANBRUUN har inte bara vigsel och förlovningsringar utan även andra smycken och man kan även designa sin egen ring. Det är även fri frakt och öppet köp i 90 dagar. Så man har alltid chansen att ångra sig om man nu skulle göra det, vilket jag absolut inte tror man gör!

Glöm inte kika in på sidan, och jag hoppas ni hittar något som passar er!

Gillar