Butiken som har allt som du behöver till dina väggar!

//Inlägget är i Samarbete med BGA Fotobutik

Som rubriken lyder tänker jag idag tipsa om en butik som har allt du behöver för dina väggar, och med det menar jag att dem har Tavlor, Affischer, posters och fotoramar- Helt enkelt allt du behöver!

Jag är ju en sådan som bara älskar stilrena tavlor. Jag har hur många som helst här hemma, och jag får aldrig nog av att göra om här hemma, eller köpa till nya posters och tavlor. Just därför är detta en sida som jag älskar, jag älskar att gå in och se vilka fina posters dem har, för dem har verkligen så snygga posters! Jag kommer visa upp mina favoriter lite längre ner!

Jag frågade även er för ett tag sedan vad jag skulle ha för ram till ett av mina posters, och jag hittade en ram, som jag köpte men jag är fortfarande inte nöjd, Men nu har jag äntligen hittat en ram som jag ska köpa och den är alltså ifrån BGA fotobutik.

(Bilderna är lånade ifrån hemsidan)

där ser ni ramen jag ska ha till postern. Det blir en guld ram, eftersom jag redan har två guldramar bredvid så kommer det passa perfekt!

Men nu ska jag visa några av mina favorit posters från sidan. Jag gillar dem verkligen och funderar på att beställa hem allihopa. Har ni någon favorit av dem jag lagt upp?

( Bilderna är lånade ifrån sidan)

Ni som känner mig eller läst min blogg ett tag vet att jag älskar lejon och tigrar, så dessa posters var verkligen SÅ i min smak, jag har väldigt många olika posters och tavlor här hemma på just lejon & tigrar, Men ingen av dessa, så gissa om jag blev glad när jag hittade dem 😍

Det finns posters för alla olika rum på sidan, och även hur gulliga som helst till barnrum. Jag hittade dessa som skulle vara så söta i Nellies rum! 🌸

( Bilderna är lånade ifrån sidan)

införskaffa allt för dina väggar hos BGAFotobutik.se. 🌸

Gillar