Cedvard Skönhetsbutik på nätet!

//Inlägget är i Samarbete med Cedvard.se

Hej fina ni! Idag tänkte jag tipsa om en Skönhetsbutik på nätet, som framförallt riktar sig till män, Dem har ett jättestort utbud inom rakning, skäggvård, hudvård och parfymer Men dem har även utbud för kvinnor också. Jag har kollat in några parfymer som jag tänkt beställa! Har aldrig tidigare luktat på dem, men dem verkar lukta gott & så fina flaskor också! Så jag håller tummarna att den luktar lika gott som den ser ut att lukta 😍

Cedvard har även väldigt kort leveranstid och det är väldigt positivt då får man hem produkterna mycket snabbare ju! =)Jag gillar verkligen sidor som har snabb leveranstid, för mig som shoppar online väldigt mycket så är det en stor del i vart jag handlar, hur snabb leveranstiden är. Sen så är sidan väldigt stilren & man hittar lätt bland alla kategorier som finns!

övrigt så fanns det även jätte snygga Necessärer för män, och så hade dem även tandkräm, jag hittade en tandkräm som jag tror jag skulle gilla, I lakrits/mint! 👌Blir att köpa den också & testa.

Dem har som sagt ett väldigt blandad utbud, mest fokus på manlig skönhet men som jag skrev ovanför finns det även till oss kvinnor också =). Jag kommer skriva en recension senare när jag testat parfymen jag tänkt köpa där kommer jag berätta vad jag tyckte & vad jag ger för betyg!

Jag tycker ni ska spana in sidan, Ni kanske hittar något till er kille/pappa/vän eller så hittar ni kanske något till er själva :)

Jag har även gjort i ordning ett kollage med lite bilder från hemsidan på produkter som jag tyckte var fina/intressanta Alla bilder är lånade ifrån Cedvards hemsida!!! =)

Har någon av er handlat från sidan någon gång? och vad tyckte ni om produkten ni handlade? :D


Gillar