Dags för vinterdäck

Betald reklam med Alven-Ingvarsson

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra! Jag fryser dock väldigt mycket nu när det är kallare ute, det märks att vintern är på väg!

På tal om vinter och kallare ute så är det snart dags att byta till vinterdäck. Det är viktigt att hålla koll på vad man behöver för vinterdäck. Det finns ju olika däck. Dubbdäck eller friktionsdäck.

De olika däcken har ju olika egenskaper beroende på vad för underlag du kör på! Men vinterdäck är ju anpassade för vinterväglag.

Hos Alven-Ingvarsson kan du hitta däck i olika märken så som Bridgestone, Continental, Firestone Michelin, Firestone, Yokohama och många fler.

Priserna är olika beroende på vad du söker för däck, men priserna är väldigt bra och alla leveranser är fraktfria du kan dessutom använda dig av faktura och betala efter leverans om du vill det.

Alven-Ingvarsson har erfarenhet sedan 1984, så har du några frågor om deras produkter och utbud kan du enkelt skicka iväg ett mejl eller ringa till dem.

Jag lägger in några bilder på olika vinterdäck som finns att köpa här nedan så kan ni kika på dem.

Däck nummer 1 : TOYO NANOENERGY 3

Däck nummer 2 : TYFOON CONNEXION 2

Däck nummer 3 : GOODYEAR ULTRA GRIP ICE ARCTIC

Däck nummer 4 : VREDESTEIN WINTRAC ICE

Ni får se bättre bilder om ni går in på hemsidan, där står även alla priser och storlekar. Även hur många dagars leveranstid det är!

Vill ni även ha hjälp med montering av vinterdäcken så kan ni kontakta dem också för dem samarbetar med ett stort antal däckverkstäder och det går till som så att ni handlar däck och fälgar online och Alven-ingvarsson skickar dem direkt till verkstaden för hjälp med monteringen. Ni kan läsa mer om detta på hemsidan och även där hittar ni länk till däckverkstäderna.

Hoppas ni gillade detta tips ! =) Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


Gillar