Daily update + REA upp 70%

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hur underbart är inte vädret nu ? Det har varit varmt i så många dagar, och jag har mest slappat på balkongen i solen. Bortsett från jobb då ( sociala medier jobb) för jag har semester ifrån mitt andra jobb, i hela 2 veckor till!

Idag har jag hämtat paket, jag kommer att visa innehållet lite längre fram, det var bland annat mammas presenter till hennes födelsedag!

Sen har vi bara suttit på balkongen i solen, lyssnat på podd och tagit det lugnt, exakt så som en lugn och ledig dag ska vara :)

Nu ligger jag redan nedbäddad, har duschat och använt mina nya hårvårdsprodukter som jag fått hem ifrån ett märke jag tidigare inte hört talas om, och WOW vilken effekt, mitt hår är superlent och doftar underbart!

Jag och Alex ska leta efter någon film att se på om ett tag, har ni sätt någon riktigt bra film på senaste?

Innan jag avrundar det här inlägget så tänkte jag tipsa om lite produkter som jag hittade igår när jag kollade runt! Jag hittade en sida som har upp till 70% rabatt på klänningar, 70 % rabatt på badkläder och sen upp till 50% rabatt på barnkläder, inredning och mycket mer!!


1. Svart klänning, nedsatt med 45% rabatt hittar ni HÄR ( ADLINK)

2. Adidas skor just nu 40 % rabatt hittar ni HÄR (ADLINK)

3. Bikini topp just nu 70 % rabatt ni hittar den HÄR ( ADLINK) även underdel till är också 70 % och ni hittar de HÄR (ADLINK)

4. Klänning just nu 40 % rabatt hittar ni HÄR ( ADLINK)

Gillar