Designa ditt eget mobilskal

Betald Reklam för Fyndiq

Hej på er! i dagens inlägg tänkte jag tipsa om mobilskal och att designa sitt egna personliga mobilskal. Hos Fyndiq kan man nämligen göra det, och till väldigt bra priser. Detta är ju perfekt att ge bort i present eller så till någon som fyller år, eller göra ett skal till sig själv och då får man ett skal som ingen annan har. Skalen blir ju unika när man designar dem själv. Man kan ju antingen välja att ha bild på någon som man håller kär, eller så kan man bara välja ett favorit citat man tycker om, eller någon fin bakgrundsbild. Man kan välja helt själv hur man vill designa skalet. Fyndiq har dessutom ett designgalleri och därifrån kan man välja mellan hundratals olika varianter av bakgunder, emojis och fri text.

Det går att designa mobilskal till nästan alla modeller av Iphone, Samsung, Sony Xperia Huawei, Oneplus och Xiaomi.

Jag tänkte visa steg för steg hur man gör nedan :)

Klicka er in HÄR för att börja och då ser ni följande

1. Ni börjar med att klicka på den rosa knappen där det står " Designa nu "

2. Uppe till höger så väljer ni vilken modell ni har på mobilen

3. Därefter så kommer olika prisförslag upp beroende på vilket skal man vill ha, Ni ser även där att man kan välja mellan text, kolletioner, kartskal, kollage och mycket mycket mer.

4.

4. När ni klickat på kollektion så kommer det upp massvis med kategorier och förslag på vad du kan tänkas vilja ha som bakgrund, i mitt fall så gick jag in på kategorien som heter " Marmor och stenar" det finns alltså fler kategorier än vad som visas på bild ovan, och vill du ha en egen personlig bild så klickar du på " ladda upp bild " istället för kollektion så kan du börja designa ditt skal, med text på skalet, dekaler och mycket mycket mer.

Ovan så valde jag ett enkelt och stilrent skal med en bakgrund ifrån galleriet. Vill ni göra ett likadant eller ett annat så klickar ni er in på länken ovan.

Hoppas ni gillade detta tips lika mycket som jag gör :)Gillar