Designa eget skal hos Mobilestore!

//Inlägget är i samarbete med Mobilestore.se

Hej på er! Vet ni vad jag fick hem i Brevlådan idag? Nämligen ett skal som jag designat själv hos Mobilestore och jag är så nöjd med resultatet, skalet är såå fint! Jag valde att göra ett enkelt skal men ändå ett skal som jag gillar och som passar mig, jag älskar marmor så det var en självklarhet att det skulle bli den bakgrunden och sen tog jag ett av mina favoritcitat, och resultatet blev JÄTTEBRA!

Leveransen var väldigt snabb då jag designade skalet för 2 dagar sedan ungefär! Och skalet kom hem i en ask =) svart med guld text! ( älskar guld detaljer som ni vet)

Tänkte berätta lite om hur man går tillväga när man ska designa ett eget skal!

1. Du går in på " Designa ditt eget skal" och då kommer detta upp. Där kan du då alltså välja bakgrund, ( du kan välja vilken bakgrund du vill, om du vill ha en bild på dig själv eller liknande så går det också )

Jag valde att ta en bakgrund som redan fanns där och den fanns under " Motiv" och sen marmor! sen valde jag en text och la till, man kan ändra färger & typsnitt exakt så som man själv vill ha det!

2. När du är nöjd med skalet så trycker du på " Klar" och kommer då se hur det kommer att se ut, Sedan går du till kassan och betalar! Jättesmidigt & Enkelt!

Jag har även en rabattkod till er som är "inter20" och den ger 20% rabatt på designskal!

Man kan designa i dem flesta modeller allt ifrån Iphone till Samsung, dem har även grymma skal Samsung Galaxy S8 skal finns också, och andra tillbehör =)

Här nedan ser ni mitt skal som jag valt att Designa, Hur nöjd som helst! Tack Mobilestore =)


Gillar