Doftljus från Doftriket

//Inlägget är I Samarbete med Doftriket

Jag har precis hämtat ut ett paket som jag fått ifrån Doftriket och det innehöll två doftljus, jag är så nöjd, För Vem älskar inte doftljus? det gör iallafall jag, Jag fullkomligt älskar ljus på hösten/vintern och det är ett måste för mig att tända det, Det blir så mysigt, och skapar en sådan härlig stämning i hemmet! Håller ni inte med om det?

Det första doftljus jag valde var Yankee Candle Doftjus i lukten Delicious Guava Medium Jar och den har en fruktig lukt med doften av mogen persika,söt mango och smakrik guava, Och jag kan säga att trots att jag är förkyld nu så känner jag lukten och den luktar UNDERBART! Inte nog med att den luktar så gott så tycker jag att ljusen är fina också, en riktigt fin inredningsdetalj! Ljuset har en brinntid på 65 - 90 timmar!

Det andra ljuset jag valde var WoodWick doftljus i lukten Island Coconut, och den luktar ananas och kokosnöt, även detta ljus luktade så himla gott. Och så tycker jag även där att det är en fin inredningsdetalj, Kolla bara på det fina trälocket och den stilrena designen. Detta doftljus brinner i ca 100 timmar.

Jag tycker själv att dessa ljus är värda sitt pris, då dem håller länge och luktar gott. Något som ni också bör veta är att Doftriket har fri frakt, snabba leveranser och beställer ni samma dag innan klockan 15:00 så skickas beställningen samma vardag! Riktigt bra eller hur? Samt har ni 100 dagars öppet köp! Så in och beställ lite ljus till hösten ni också! Som jag skrev där uppe så blir det verkligen en så mysig och härlig stämning med tända doftljus!

Har någon av er dessa doftljus? och vad tycker ni om doftljus?

Gillar