Dr. Brandt Skincare

//Inlägget är i Samarbete med Glamazon

Idag kommer ett tips igen om skönhetsvård, jag har sätt att ni uppskattar sådana inlägg, och vem gör inte det? Jag personligen älskar att läsa tips på sådant! =)

Idag tipsar jag om ett grymt märke vid namn Dr.Brandt Skincare, Märket går att köpa hos Glamazon!

Dr.brand var en framgångsrik läkare och expert på hudvård, Han ville erbjuda sina patienter verktyg för ung & vacker hud!

Det finns väldigt olika produkter i hans serie, och det är bra för då kan du hitta just det du behöver för din hud. Jag har hittat väldigt många produkter som jag är sugen på att testa, så jag kommer klicka hem dem. Jag tänkte dela med mig av dem produkterna jag är intresserad av att testa =) Men det finns som sagt väldigt många produkter att testa!


1. Dr. Brandt Glow Revitalizing Retinol Eye Cream är en återfuktande anti-age ögonkräm som jämnar ut hudtonen och minskar synbart rynkor och fina linjer. Den är berikad med Dr Brandts unika formula av mikroniserade ruby-kristaller som ger förbättrad lyster och gör huden vackert skimrande genom att utnyttja externt ljus som en energikälla för hudcellern

2. Dr. Brandt Pores No More Pore Effect är en kraftfull dubbelverkande ansiktskräm som återfuktar, minskar porer, löser upp blockeringar - Passar blandhy, aknebenägen och fet hy.

3.Dr. Brandt Xtend Your Youth Power Dose Vitamin D Fantastiskt serum med solens egna vitamin för en mer återfuktad, smidig och strålande hud.

4. Dr. Brandt Save Our Skin Comfort Cream är en vårdande SOS-kräm som är som första hjälpen för torr, irriterad och känslig hud. Den återställer effektivt hudens komfort samtidigt som den förhindrar förtidigt åldrande och lindrar känslig hud

Här hittar ni alla produkter från Dr.Brandt Skincare

Gillar