E-cigg, tips och har ni använt det?

Eciggonline.se 🔞


Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. idag är det Onsdag, snart helg igen, veckorna går ju så fort tycker jag, någon som håller med?

Dagens tips riktar sig till er som röker, och vill sluta / trappa ner med det. Ni som inte vet om det, så röker jag också och gjort i antal år, inget jag är stolt över eller rekommenderar, Men ni som själva är rökare vet ju hur svårt det är att sluta, och hur beroendeframkallande det faktiskt är. Så därför kommer ett tips till er som ännu inte testat på E-CIGG , och produkter som är till för att just byta ut cigaretten och ta sig ett steg närmare ett hälsosammare liv.

Hos E-cigg online så finns det ett stort utbud på E-Cigg, jag har tänkt att köpa hem start paketet, då jag tidigare inte använt E-cigg, eller jag har testat, men just den E-ciggen jag hade då var jag inte nöjd med, så jag ska köpa dessa och testa. Och vad är bättre än ett start paket i sådana fall, där har man allt för att komma igång.

Vad innehåller då startpaketet?

☁1 X eGo Batteri 2200mAh

☁1 X H2S Dualcoil Förångare

☁1 X USB laddare

☁1 X Manual på Engelska

Titta vilka fina färger dem har att välja på, jag hade valt den rosa. Vilken färg hade du valt? :)

Jag glömde att skriva att du självklart måste vara minst 18 år🔞 för att få beställa från sidan, och ni som inte vet vad en E-cigg är så kan jag skriva lite kort om hur det fungerar, men vill ni veta mer så finns det även information på sidan, om vad en E-cigg är, och hur man använder den och lite mer information kring det.

" E-CIGG är en förkortning av Elektronisk cigarett. Den efterliknar en vanlig cigarett, men istället för rök så kommer ånga, och du får inte i dig farliga kemikalier. "

Detta var allt för detta inlägg, men ni som funderat på att skaffa er E-cigg borde kolla in sidan, då priserna är bra, utbudet är stort, men jag rekommenderar er att läsa mer innan ni handlar, så ni vet hur ni ska använda den. Och som jag skrev, DU måste vara minst 18 år!

Nu vill jag veta, har någon av er testat E-cigg? vad är era erfarenheter kring det, berätta gärna i en kommentar nedan!Gillar