Matlagning med Airfryer

Inlägget är i reklam för Cosori

Hej på er. Jag kikar in här lite fort och skriver ett inlägg, vi är barnvakt idag åt mina små prinsessor så medans dem äter passar jag på att blogga lite :)

Och på tal om mat så ska jag nu visa den BÄSTA produkten för alla er som vill ha god mat, smidigt och enkelt. Jag gillar inte att laga mat utan det är alltid min sambo som lagar, men med denna Airfryer kan även jag börja laga mat och faktiskt tycka att det är roligt, och maten kan inte bli misslyckad. Hur bra som helst.

I denna Airfryer kan man laga allt möjligt det går att laga rätter som kyckling, fisk, frysmat, grönsaker, räkor, bröd och desserter och mycket mycket mer med endast några knapptryck.

Den kan laga mat 1,5 gånger snabbare än i en vanlig ugn och så är den även väldigt lätt att rengöra. Det är en touch display som både är snygg och enkel att använda.

Denna finns även i andra färger som röd och vit och är nedsatt i pris just nu, ni kommer direkt till den om ni klickar HÄR

På Lördag så kommer det även ut en tävling på min instagram där du har chansen att vinna en Airfryer till ett värde av (2990 kr) Det bästa är att vännen du taggar också vinner en Airfryer. Missa inte denna tävling!


Gillar