Nyheten Novabelt

Betalt samarbete med Welify

Hej på er. Hoppas att ni mår bra ? :) Jag mår bra, idag så tänkte jag tipsa om nyheten Novabelt. Ni undrar säkert vad det är för produkt och det är en produkt som är till för ryggen, akuta smärtor eller långvariga smärtor i ländryggen. Jag brukar få ont i ryggen till och från, och jag tycker att efter att ha testat Novabelt i cirka 10 dagar så känner jag förbättring, vissa märker förbättring direkt och andra efter flera gånger.

Novabelt finns i olika färger, jag har den i färgen röd men den finns även i färgen vit.

Novabelt kombinerar beprövade teknologier för att ge maximal smärtlindring i ländryggen. TENS, Rödljusterapi och värme. Jag älskar verkligen värmen, det är så skönt mot ryggen. Samt så är värmen bra för att den mjukar upp musklerna och ökar blodflödet till smärtområdet och på så sätt så minskar smärtan.

Den styrs med denna trådlösa kontroll och den innehåller olika funktioner och styrkor

TENS-programmet har 6 olika massagelägen, med 20 styrkenivåer.

Infravärmen har 3 olika styrkor.

Rödljusterapi sätts på automatiskt vid påslagning av produkten.

Här ovan ser ni en gele som man kan använda till massagen, denna gel lägger du på antingen på plattorna eller på huden där plattorna ska sitta. Man behöver inte ha gele för att använda produkten. KLICKA HÄR för att köpa gelen, den finns att köpa i tre pack.

Du väljer själv vilken styrka och vilket program du vill köra, du kan även använda rödljusperapi och värme utan TENS. Du väljer tiden själv mellan 5-30 minuter.

Tänk på att börja med låg styrka, just för att kroppen ska vänja sig, sedan kan du öka mer dag för dag.

Du kan känna en stickande känsla efter dem första gångerna vilket inte är farligt utan helt normalt.

Imorgon kommer en video på hur man använder den på min instagram så kika in där då, och vill du läsa mer och köpa produkten så hittar ni den HÄR.

Så nöjd med denna!

Jag har även en rabattkod till er som ger er 20 % rabatt på Novabelt

Koden är " SANDRA20N"

Jag hoppas att ni får en fortsatt fin Lördag.

Gillar