Ljusterapi Mask + RABATTKOD TILL ER!

Inlägget är i reklam för Currentbody

Hej på er! Lördag och helg, jag började min morgon med lite spa och skönhetsfix, jag har fått hem en produkt som jag verkligen älskar. Jag hade inte hört talas om denna produkt innan, och har ni inte heller det så ska jag berätta hur det fungerar samt vad den är bra för. Jag kommer visa steg för steg hur man gör nedan.

Jag har även en rabattkod till er som ger er 15 % rabatt på alla Led apparater ifrån Currentbody, koden gäller tillsvidare och är

" SSANDRAAF"

Ovan ser ni hur masken ser ut, och lite tillbehör som man kan ha till :)

Jag kanske redan nu ska berätta vad masken gör och vad ljusterapi är för något.

Man kanske kan tycka att masken ser lite läskig ut och gör ont, men det gör inte ont alls, det känns inget, utan jag tycker att det är väldigt avkopplande att ha på mig masken och luta mig tillbaka och njuta! Så den är alltså helt SMÄRTFRI!

* RÖTT LJUS STIMULERAR produktionen av nytt kollagen, de lugnar rodnad och skapar en jämn hudton.

* Nära infrarött ljus arbetar under hudytan genom att tränga djupt in i hudytan ökar cirkulationen, förbättrar blodflödet, och ökar syretillförseln till hudcellerna.

* Minska rynkorna med 35 % på bara 4 veckor!

* Hudton, textur och fasthet förbättras alltså av denna mask!

Komma igång!

Man kan välja att använda en Hydrogel ansiktsmask antingen under masken när man använder den eller efteråt, detta är inget måste utan masken går att använda ändå.

När man ska börja med ljusterapin så tar man fram masken ( man måste rengöra den efter varje gång )

Man kan välja mellan att ha skyddet för ögonen eller inte, jag brukar använda skyddet, om du inte gör det så är det viktigt att du blundar så att du inte skadar dina ögon.

Man spänner fast masken enkelt själv som ni ser ovan, och behandlingen stänger av sig själv när det är klart (cirka 10 minuter per gång) Man kan använda masken varje dag om man vill, eller några dagar i veckan, det väljer man själv.

Har ni någon fråga så kan ni skriva den i kommentarer så svarar jag antingen i ett inlägg eller så skriver jag till er

Ni hittar masken om ni KLICKAR HÄR (adlink)

Jag är nöjd med masken och har inte använt den så länge ännu, men jag kommer att uppdatera er om cirka en månad med före och efter bilder!

Ha en fin helg, nu ska jag hem till Mormor på middag!


Gillar