The Swedish Glow

Inlägget är i reklam för The Swedish Glow

Hej på er ! Hoppas ni mår bra ? i detta inlägg tänkte jag tipsa om en produkt som jag börjat med för cirka två veckor sedan.

Swedish Glow är produkten och den producerar rent, flytande kollagen av exceptionell kvalitet samt har Swedish Glow även ett 100 % veganskt kosttillskott.

Vad är kollagen?

Det är ett protein i kroppen och det håller din hud stark och smidig.

Swedish Glow reparerar din kropp inifrån, vilket är så viktigt. Jag som älskar skönhet och skönhetsprodukter har ju hur mycket produkter som helst för utsidan, men det är minst lika viktigt att ta hand om insidan också.

Vitaminer, Mineraler, Protein och Antioxidanter innehåller denna flytande kollagen.

Det finns två olika sorter av produkten, Marine Collagen och Vegan Collagen

Något som jag gillar med dessa är att dem smakar gott, det är en smak i vilda bär. Man kan antingen dricka den som en shot ( se bild ovan ) eller så kan man blanda det i en dricksflaska och det är 25 ml man behöver per dag för bäst resultat.

Jag brukar blanda ut det med vatten, för jag är så dålig på att dricka vatten, och med denna produkt blir vattnet gott och man får i sig mer vatten, vilket också är bra för kroppen :)

Snygg vattenflaska finns också att köpa inne hos The Swedish Glow, och om du väljer en prenumeration antingen Fish Collagen Prenumeration eller Vegan Collagen Prenumeration så får du just nu en gratis vattenflaska med din order. Det är även nedsatt med 10 % rabatt just nu. Så passa på, ni köper produkten HÄR

Det man kan förvänta sig av produkten är

- Den håller huden återfuktad och slät

- Huden blir smidig och elastisk

- Bekämpar Ålderstecken

- Minskar rynkor

Hoppas ni gillade detta inlägg och glöm inte att kika in på hemsidan för att läsa mer om dessa produkter :)

Ni kommer till hemsidan om ni KLICKAR HÄR!

Ha en fin Söndag!

Gillar