Entremattor

Inlägget är i betalt samarbete med Herr Entre

Hej på er! Ny vecka och nya möjligheter, Måndagar är ju en av mina favorit dagar, låter skumt men har sedan ett par år tillbaka älskat Måndagar haha.

I och med att det är en ny dag och ny vecka så kommer det nya tips och inlägg. I detta inlägg hade jag tänkt att tipsa om ett företag som hyr ut entremattor till företag. Det är ju så viktigt att ha det fräscht på sin arbetsplats. Och det viktigaste är ju ändå välkomnandet, att ha fina och välkomnande mattor i sina lokaler gör mer än vad man tror.

Hos Herr Entre kan man bestämma och beställa exakt hur man man vill ha, hur många mattor man vill ha och det som dessutom är bra är att dem arbetar med biologisk rening där 80% av vattnet återanvänds.

Som med allt annat så finns det olika sorters mattor och några av de mattor som dem erbjuder är

- Standardmattor

- Logo mattor

- VIP mattor för ditt event

- Skrapmattor

- Avlastnings mattor

På deras hemsida finns det mer information, och det finns även tips på vad man ska tänka på innan man bestämmer sig för vilken/ vilka mattor som passar bäst.

Dem har även bilder på olika mattor, färger och modeller så ni kan kika på ! och är ni intresserade så kan ni enkelt kontakta dem, uppgifter finns också på sidan.

Hoppas ni gillade detta samarbete!

Gillar