Färgat håret + Vardagssnack!

Hej på er ! jag vet att ni nu tror ni kommer få se bild på mitt hår, men nej det får väntas tills imorgon =) Har iallafall precis färgat håret men det är fortfarande blött & jag orkar inte platta det idag så jag LOVAR att det kommer bilder imorgon!!

Annars idag, vad har hänt? Jo jag har arbetat lite med några samarbeten som ska upp i veckan, sen har jag varit & hämtat paket, och färgat håret, ja det är det jag hunnit med hittils! Mer än så blir det inte idag, Blir en myskväll med mitt hjärta och sen sova tidigt, för imorgon ska jag & Leia iväg på roadtrip till Söderköping ganska tidigt!!

Åsiktsinlägget kommer upp också antingen senare ikväll eller imorgon, Det kommer handla om Diagnoser istället, så får det handla om ätstörningar nästa vecka! Jag hann inte gå igenom alla era mejl så känner att det blir enklast så! :)

Vill även passa på att säga grattis till fina @Readthis som fyller år idag! Mikaela är verkligen en så underbar & rolig tjej, vi har kontakt här via bloggarna & även på facebook! Jag tycker ni ska gå in och säga grattis till henne det förtjänar hon! 💗

Vi får se om vi hörs senare annars hörs vi imorgon 💋

Gillar