Favorit hårprodukter just nu!

Inlägget är i samarbete med Bangerhead och innehåller adlinks


Hej på er! Hur har ni det? är det nu det räknas som höst? är sommaren redan över? jag är inte alls taggad på höst, vill ha mer sommar, iallafall i några månader till. Men hösten är mysig på sitt sätt och jag är även taggad på den och alla fina höstkläder :) Men idag är det inte höstkläder jag ska tipsa om utan det är mina två favorit hårprodukter just nu.

Jag kan ju aldrig få för mycket hårvård, och har hur många favoriter som helst, men just dessa två nya gillar jag lite extra just nu!

Produkt nummer ett är en vårdande mask för hår som är försvagat och skadat. Masken reparerar hårfibrerna på djupet och stärker dem inifrån. Eftersom jag har ganska skadat hår så är denna produkt perfekt för mig, Ett plus är att den luktar super gott!

Mitt hår efter denna blev lent, och starkt och friskt! Den är dessutom nedsatt just nu till 245 kr ( tidigare pris 455 kr) NI HIITTAR DEN HÄR (ADLINK)

Produkt nummer två är denna ifrån Lanza och är till för dig som vill ha mycket glans, den ökar glansen till 250 % och ger håret glans och silkeslen mjukhet, den förstärker och ger styrka till svagt hår. Håret blir alltså starkare och mindre brutna hårstrån. Även denna är nedsatt i pris och NI HITTAR DEN HÄR (ADLINK)

Det var allt för idag! Hoppas ni får en fin Söndag!


Gillar