Festklänningar

Inlägget är i betalt samarbete med Ramona Design

Hej! hoppas ni mår bra, med mig är allt superbra, sommaren och ledigheten är snart slut. Iallafall för mig, medans en del tar sin semester nu :) Dagens tips kommer att handla om något som jag fullkomligt älskar, nämligen snygga festklänningar. Har inte alla drömt om att hitta den perfekta festklänningen för stora fester? När jag ser alla fina klänningar som dem har på sidan så känner jag att jag vill gå på fest varje helg bara för att få bära dem haha! Jag har tagit ut några av mina favoriter ifrån deras utbud, jag hade så svårt att bara välja en favorit av dem.

Sen så är det ju bra att det finns så många olika modeller, storlekar och prisklasser. Då kan man enkelt hitta det man söker för ett speciellt tillfälle.

Den första klänningen jag ska visa är SÅ underbart fin, den finns i två olika färger, och passar perfekt till till exempel en bröllopsfest. Den hade dessutom ett riktigt bra pris.

Två andra modeller jag tänkte visa kommer här nedanför, och titta bara på den rosa klänningen, denna skulle jag lätt valt till min nästa fest.

Detta var bara ett smakprov på några av klänningarna som dem har, men dem har verkligen klänningar för alla tillfällen, bröllopsklänningar, festklänningar, aftonklänningar m.m!

Så känner du någon eller letar du själv efter den perfekta festklänningen tycker jag ni ska gå in och kolla, ni kommer fastna för varenda klänning som finns där typ, det gjorde jag.

Ni kan enkelt komma till just den kategorin ni söker, då sidan är uppdelad i olika kategorier, så söker ni en festklänning går ni bara in där och sen in på den kategori som ni vill kika på, för det finns ju en hel del festklänningar, som jag skrev ovanför till olika tillfällen.

Hoppas ni gillade tipset :) och vilken av dessa klänningar jag visat upp tycker ni är finast?


Gillar