Filmkväll med Babee

Alltså är ni likadana som mig, ni är riktigt riktigt mätta, men kan ändå inte sluta äta, Exakt så är jag, jag älskar verkligen godis & glass och annat gott. Okej det finns gränser även för mig, det är ju inte så att jag äter tills jag spyr, Men jag menar att jag äter trots att jag kanske inte ens är sugen egentligen bara för det är så gott.

Jag & Älskling har varit nere och ätit pizza ( ja idag igen, blir så när dem renoverar här och man inte kan laga mat hemma) Men imorgon åker vi hem till honom i någon vecka och då kan vi laga mat igen, Jag är ganska trött på utemat nu faktiskt om jag ska vara ärlig.

Men trots att jag är mätt så stoppar det inte mig från att äta godis, vi ska snart sätta på en film som vi började kolla på igår, kommer dock inte ihåg vad den heter, men den verkade vara riktigt bra. Är den så bra som den verkade så kommer jag skriva om den i nästa veckas filmtips!

Imorgon ska jag även hem till @moamedalicia och mysa med henne och hennes söta Dotter, Kommer bli så roligt & mysigt, så det ser jag fram emot!

Nej nu blir det ett snabb bad innan filmen, och sen läggdags!

Puss på er!

Gillar