Fina och söta Lekstugor =)

Inlägget är i Samarbete med Polhus

Hej hur har ni det? Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra =) Idag tänkte jag tipsa om något som passar utmärkt till er som har barn, eller som känner någon som har barn. Nämligen Lekstugor, Nellie har en lekstuga hos Mamma och hon fullkomligt älskar den, Så mycket som hon styr med där inne i huset, hon "lagar"mat, nattar sina dockor, läser böcker och allt möjligt. Jag tror verkligen på att lekstugor stimulerar barns fantasi, vilket barn hade inte älskat att ha ett litet eget hus att gå in i?

Därför gör jag detta samarbete med Polhus

för att även ni ska få bra tips på lekstugor, dem har så himla fina och stilrena. kolla bara på dessa nedanför, hur söta är dem inte? ♥

( Bilderna är lånade ifrån POLHUS hemsida)

Dem har även kampanj på några lekstugor just nu, dem är nedsatta i pris! Så varför inte passa på att fynda om du ändå är på jakt efter just en lekstuga! Som jag skrev ovanför så finns de olika modeller och prisklasser på dem. Så att just du kan köpa den som passar bäst för dig och ditt barn. Hade jag fått välja så hade jag köpt den ovanför med loftet. Den var ju bara så mysig och fin! Den har även söta blomlådor utanför så man kan plantera och göra fint!

På Polhus har dem ju inte bara lekstugor, men det var just lekstugor jag ville tipsa om idag, dem har fri frakt i hela Sverige och leveranstiden är snabb.


Gillar