Flytthjälp

Inlägget är i samarbete med Grabbarnaflytt

Hej på er! Jag hoppas ni mår bra, jag mår bara bra :) I dagens inlägg så kommer det ett tips som är riktigt bra och underlättar i vardagen. Vi alla vet ju hur otroligt jobbigt det är att flytta, jag älskar att flytta och fixa men det tråkiga och jobbiga är ju när man ska flytta över alla möbler, man ska bära och springa fram och tillbaka.

Det är tur att det finns människor som brinner för att hjälpa andra, som gillar att hjälpa till att bära tunga saker, för det är nämligen det som Grabbarnaflytt gör, dem är en flyttverksamhet som hjälper till när du ska flytta.

Företaget har funnits sedan 2015 och är etablerade i Stockholm och Helsingfors.

När vi ska flytta nästa gång kommer vi definitivt att ta hjälp av detta företag, då allt går mycket smidigare och fortare och så slipper man ju göra det tråkiga själv och kan fokusera på annat.

Grabbarnaflytt riktar sig till både privatpersoner och företag och man kan välja det upplägg som passar en bäst själv. Är ni intresserade och vill veta vad det skulle kosta för er eller har andra frågor så kan ni kontakta dem direkt för mer information.

Dem har även väldigt bra tips på vad man bör tänka på vid flytt inne på deras hemsida. Så ska ni flytta eller är mitt i en flytt så borde ni gå in och läsa mer där om just deras flyttverksamhet


Bilden är lånad ifrån hemsidan

Gillar