För ett sundare liv - Apotek 356

//Inlägget är i Samarbete med Apotek 365

Hej på er! Idag kommer ett tips på bra produkter till bra priser och ett stort utbud och passar er som använder er av vitaminer, hälsokost och självtester så är detta absolut något för er. Butiken jag talar om är Apotek 365 som är en onlinebutik som har det mesta inom det området. Något jag måste bli bättre på är att tillföra min kropp med vitaminer och mineraler för det är viktigare än man tror och det finns så många olika tillskott för att få dig och din kropp att må bättre.

Till er som inte äter fisk, är ett tips från mig att äta Omega 3 tabletter, Jag gillade inte fisk för ett par år sedan, så jag åt då Omega 3 tabletter som gjorde att jag kunde hålla mig frisk och kry och det hjälpte faktiskt, nu äter jag fisk så jag behöver inte äta Omega 3 på samma sätt längre Men Omega 3 är väldigt positivt det innehåller nyttiga fettsyror och sänker blodfetter och blodtryck och bidrar också till att minska risk för hjärt och kärlsjukdomar, Fisk innehåller mycket av dessa nyttiga fettsyror och anledningen till det är att fisk äter alger som innehåller omega-3. Alltså är omega 3 ett bra kosttillskott och har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter

Apotek 365 har dem ett stort utbud av olika sorters Omega 3, Priset varierar beroendes på vilka tabletter du väljer, Du väljer styrka i tabletterna det beror helt på hur mycket du själv behöver.

Behöver du få i dig mer än bara Omega 3 tabletter så är Multivitaminer ett bra kosttillskott det hjälper dig att säkerställa ett fullgott intag av alla de viktiga vitaminerna i en och samma tablett.

Multivitaminer är ett smidigt sätt att få i sig alla nödvändiga mineraler och vitaminer, det som kroppen behöver. Det finns olika sammansättningar av multivitaminer och de rikar sig till olika personer och i vilket behov man behöver de. Men i grunden så är det bra om det innehåller dem viktigaste vitaminerna som är D-vitamin, B-vitamin, C och E Vitamin, Det ska gärna också innehålla zink, selen,krom jod och koppar.

Det finns multivitaminer för gravida, veganer, kvinnor och män och för dig som lever ett aktivt fritidsliv.

Det är viktigt att välja rätt tillskott, för en del riktar sig till män respektive kvinnor, just för att det finns vissa skillnader i våra behov.

När du väljer multivitamin så kan du alltså tänka på att det ska innehålla dem grundläggande vitaminerna, Järn behöver inte finnas med om du är man, men är du kvinna så passar det bra!

Jag har en rabattkod till er som är "vitamin10" och den ger er 10% rabatt. Så passa på att köpa vitaminer och mineraler, Och glöm inte att hälsan är viktig. Det är viktigt att ta hand om sig själv.

🌺 På apotek 365 är

🌺 Leveransen 1-3 dagar

🌺Klarna Faktura och kortbetalning

🌺 Frakt endast 19 kr

Gillar