Förbränningstoalett!

Bygghemma.se

Hej på er! Hur har ni det? har ni det soligt? regnar det? Nu när det börjar närma sig sommaren så är det väldigt många som åker ut till sina landställen och liknande. Så dagens tips kommer att handla om just landställen och förbränningstoalett från Bygghemma. Det är inte alltid man vill eller har tillgång till att dra ett avlopp till sin toalett man har på landet. Då är det perfekt med förbränningstoaletter.

Hur fungerar då en sådan undrar ni nog säkert? Det ska jag skriva lite kort om nu nedanför

🚽 Förbränningen sker med hjälp av el eller gas

🚽 Man får kolla upp vilken av dessa som hjälper bäst, det beror helt och hållet på vad för badrum du har!

🚽 Avfall bränns vid hög temperatur och förvandlas då till aska.

🚽 Du slipper illaluktande dofter

Bygghemma har ett stort utbud när det gäller just förbränningstoaletter, i alla olika prisklasser, dem har även just nu kampanj erbjudande, inte på alla men på väldigt många!

Du kan även hitta tillbehör hos dem som du behöver till just din toalett. Känner du att detta är något du behöver, eller känner du någon som behöver en sådan här förbränningstoalett så är det bara att tipsa om Bygghemma! Kika in själva och se sortimentet.

Hoppas ni gillade detta tipset, för vem vill inte ha det bra när man är på sitt landställe? Och toaletten är ju faktiskt A och O tycker jag! Om vi skulle haft ett landställe så skulle jag definitivt investerat i en sådan toalett, som jag skrev ovanför, det är så mycket smidigare!

Vill ni läsa mer, så finns all information, alla priser på hemsidan, ni kan även där få hjälp av personalen direkt! Så har ni någon fråga, in och fråga den där!Gillar