FÖRDELAR & NACKDELAR MED SAMARBETEN!

FÖRDELAR SAMT NACKDELAR MED ATT TJÄNA PENGAR PÅ SINA KANALER!

Fördelar

🌟 Du får betalt för att göra något som du tycker är kul.

🌟 Du kan bestämma dina arbetstider, och jobba när du vill.

🌟 Du väljer själv, hur du ska skriva inlägget.

🌟Du får hem produkter, och på så sätt kan du få testa nya saker du aldrig annars skulle köpt.

🌟 Du får ofta ge ut rabattkoder och ha tävlingar för dina följare.

🌟 Du utvecklas för varje samarbete du gör och sparar alla samarbeten och har dina referenser på ett och samma ställe.

Det finns SÅ mycket fördelar med att jobba och göra samarbeten, Jag älskar det verkligen!

Nackdelar

❌ Bloggare/instagrammare som stavar fel i sina samarbeten, jag menar det är ett jobb, GÖR DET ORDENTLIGT!

❌ Företag som försöker få bloggare att "köpa" produkter till halva priset, GÅ ALDRIG med på att göra ett samarbete när någon säger att du får betala för det, samarbeten ska vara helt gratis för dig, och det är du som ska tjäna pengar på det!

❌ Ta inte emot produkter utan att skatta för dem. SÅ viktigt, vill du veta mer om just skatta på produkter & pengar så kan ni läsa om det på skatteverkets hemsida!

❌ Bloggare som ska skriva ett samarbete och inte ens anstränger sig lite, hallå, du får betalt för detta! Försök iallafall göra ditt bästa.

❌ När folk frågar " kan du fixa samarbete åt mig " tro mig, vill man jobba med detta så klarar man att söka Samarbeten själv, låt ingen annan göra det åt dig. Det bästa är att lära sig själv hur man gör, visst tips och sådant kan du ta emot. Men skriva inläggen och skicka förfrågan måste också vara ifrån dig, tycker jag i alla fall!

SMYGREKLAM, ni vet att det är ett måste att markera sina inlägg om det är samarbete, även om det inte är pengar ni får så måste ni skriva att det är sponsrade produkter med i inlägget. Likadant gäller när man lägger upp en affiliatelänk!

Hoppas ni gillade inlägget, och har ni några frågor om just samarbeten så kommentera dem så svarar jag på frågorna i ett inlägg i veckan!

Gillar