Företag som jag vill lyfta

I samarbete med mhart.se

Idag tänkte jag tipsa och lyfta upp en tjej som är väldigt driven och som startat eget företag! Hon har ett nystartat företag, och jag tycker det är viktigt att lyfta mindre företag också!

Maria som har startat företaget har även berättat lite bakgrundsfakta, och hur iden föddes!

Hon är självlärd henna artist och har jobbat med Henna i över 14 år. Till en början så hade Maria detta som en hobby, men efter en tid så ville hon även sprida sin art då hon bestämde sig för att börja göra Henna på folk, men det fanns ett problem och det var att man inte kunde köpa Henna i Sverige, Det Maria då gjorde var att beställa hem online och det tog längre tid, det tog mellan 2-3 veckor tills hon fick hem det.

Maria märkte att Henna som hon använde hade kemikalier som kunde skada. Dem var inte bra. Så det Maria då gjorde var att försöka hitta den bästa produkten, men det var inte lätt och hon la ner mycket tid.

Hon hade många bollar i luften samtidigt, hon pluggade och fick barn men gav aldrig upp och hoppet fanns kvar hela tiden.

Vid den tiden bodde Maria i Linköping i Östergötlands län och där var hon den enda Henna artisten i hela Östergötland. 3,5 år senare så flyttade Maria till Malmö, och vid den tiden kände hon oro, för att lämna hennes kunder och verksamhet. Skulle dem i Malmö kunna jobba med henne? Hon började kontakta olika salonger med hopp om att dem var intresserade av samarbete. 1 av 20 salonger var intresserade och det är via den vägen Maria fick börja arbeta på event, bland annat Urban Beach, Folkets park, Eid event och olika kultur festival m.m

Maria är den enda personen i hela Sverige som blandar egen henna och den är 100 % naturlig. Nu har hon även börjat sälja olika hår produkter, henna för håret i oolika färger och även henna för kropp i olika färget.


Färgerna hon har är

100 % brun Henna.

Vit Henna som håller några dagar utan kemikalier

samt även Svart henne för ögonbryn..

Jag tycker att ni alla ska in och läsa mer på hennes hemsida, och även instagram.


Ni kommer direkt till instagram HÄR och till hemsidan HÄR!

Här nedan ser ni lite konst som hon har gjort! Ser ni hur duktig hon är? :)

Gillar