FÖRETAGARNA

Inlägget är i betalt Samarbete med Företagarna

Hej! och hoppas ni alla mår bra, jag mår super bra! Jag har precis gått igenom alla mina mejl, skickat in fakturor och fotat en del samarbeten. Det är mycket som ska göras när man är egen företagare, och på tal om företagare och att driva eget så kommer detta inlägg idag att handla om ett företag som hjälper till med sådant, sånt som är bra när man driver eget, är egen entreprenör eller driver någon annan organisation.

När du är medlem hos Företagarna så får du bland annat hjälp om det uppstår någon kris, du får hjälp med ekonomitjänster, men även förmåner när det kommer till inredning till ditt kontor, betallösningar och en hel del annat.

Super bra eller hur? :)

Jag har ju inte ännu startat eget företag, även fast jag arbetar som min egna chef, men jag tar inte hand om det ekonomiska helt själv, utan en viss procent går till de som hjälper mig med det, Men jag tycket det är smidigt att man kan få hjälp, för det är inte alltid lätt när man driver eget/ vill starta eget.

Det är svårt att veta vart man ska börja, och ibland hur man ska gå tillväga. Vad är då bättre än att få hjälp med det?

Företagarna finns alltså till för dem flesta, även om du inte driver ett eget företag ännu, utan dem finns till för dig som funderat på att starta eget också, du som är entreprenör eller som jag skrev där uppe driver någon annan organisation, men känner att du behöver hjälp, eller bara vill lära dig mer!

på deras hemsida så kan du läsa allt om dem, om deras medlemskap, vad dem gör för något, och helt enkelt all information om företaget.

Jag hoppas ni gillar detta tips, in och läs på sidan direkt så förstår ni bättre, detta var bara ett tips från mig till er!

Gillar