Funderar ni på att ta körkort?

Ni minns väl för ett tag sedan när jag skrev om att min syster håller på med körkortet, och övningskörde hem mig? Jag blev själv otroligt taggad då på att börja lite smått med körkortet. Men eftersom jag både jobbar med sociala medier och sen på skola så finns inte tiden alltid där, och då är det perfekt för mig att körkortskolan finns. Där kan jag plugga på körkortet när jag får lite tid över ✨

Det finns över 1000 körkortsfrågor och man kan enkelt lära sig körkortsteorin, det är dessutom helt gratis och utformat med kluriga frågor - precis som Trafikverkets teoriprov.

Men dem har inte bara körkortsfrågor utan man kan även köpa videolektioner till ett bra pris och dem videolektionerna hålls av en trafiklärare som har 15 års erfarenhet. Hur bra som helst eller hur? :)

Hur har ni gjort när ni tagit körkort, på bästa sätt? hur lång tid tog det för er innan teorin satt och ni klarade teoriprovet?

Jag kommer nog börja med teorin, och sen körningen, glöm inte att det absolut första du måste göra är att söka körkortstillstånd. När det är godkänt och klart är det bara att börja plugga och köra!

TIPS till er, gå in på denna sida, det finns mer information där! ♥

Gillar