Funderingar kring tandblekning & Allmänt

Betalt samarbete

Hej på er! Mår ni bra? Jag hoppas allt är bra med er! Jag och babe ska alldeles strax ge oss iväg på en lång promenad, och sen handla lite :) hade tänkt att baka äppelpaj idag, eller något annat gott.


Jag funderade på det här med tandblekning, jag googlade runt och hittade att det finns ju hur många olika sätt som helst att göra tandblekning nu, man kan göra hemma själv på en massa olika sätt. Det enda jag egentligen hört talas om förr när det gäller tandblekning det är att göra det hos tandläkaren. Nu är jag inte säker på att jag ska göra det, men jag undrar ändå. är det någon av er som har gjort det? är det sant att det fungerar bra att göra det hemma själv? om ni testat eller hört om någon bra metod, kommentera gärna, och kommentera även om de är så att ni har hört att det inte fungerar eller om ni själv har upplevt något när ni testat bleka tänderna :)

Lite annat allmänt ja tänkt på är att jag MÅSTE fixa mitt hår, jag är så missnöjd med mitt hår nu, det är ful färg, utväxt och ja. jag är inte nöjd alls. Men jag ska fixa det i Stockholm på en salong som jag hört bra om

Men måste bara bli ledig från jobbet så att vi kan åka upp till Stockholm, de har varit så att när ja varit ledig från jobbet har dem ej haft någon ledig tid, och sen tvärtom. Så svårt att få ihop det. Och jag vill ju så gärna till just den salongen.

Ja de var väl allt för nu, inte så kul att läsa om kanske haha. Men jag kommer tillbaka sen med ett nytt inlägg. där jag tänkte tipsa och ge mina åsikter på en GRYM serie!

På tal om hår SÅ älskade jag denna hårfärg jag hade här, mitt hår var så fint här tycker jag!


Gillar