Glöm inte handla via Cashbackshopping - BLACK FRIDAY!

Idag är det ju Black Friday vilket innebär att man shoppar en hel del, iallafall jag! Hur är det för er? Iallafall så får man inte glömma att man kan få pengar tillbaka på allt man shoppar! Hur bra är det inte att man kan få det?

Det enda man behöver göra är att gå in på Cashbackshopping

, Leta upp den butiken du ska handla hos, Cashbackshopping har över 400+ butiker! Så du kommer säkert att hitta någon butik som passar dig!

Den butiken jag har använt mig av hittills idag är Nelly och man får 5% i Cashback om man går via Cashbackshopping, Och nu undrar ni kanske hur det går till, och det är så enkelt som att ni klickar på " gå till Nelly.com, sen handlar du som vanligt, du behöver inte göra något annat, inte besöka några sidor eller trycka på andra länkar. Utan allt är som vanligt.

När du har gjort det så kommer din Cashback läggas in, men den kommer ligga som inkommande och sen när Cashback har godkänt vilket brukar ta ca 48 timmar så kommer du kunna se din cashback!

Det är helt kostnadsfritt att bli medlem och det tar inte alls lång tid. Det finns väldigt bra instruktioner om hur man gör på sidan, Men det är inte svårare än det jag beskrev.

Jag gillar såna här sidor, och är glad att jag upptäckte Cashbackshopping för några månader sedan, för det är den sidan jag alltid använder nu! Dem har dem flesta butiker jag brukar shoppa i vilket gör det ännu bättre!

Men kan skriva några exempel på vad dem har för butiker

Ellos

Cdon

Fyndiq

Parfym.se

Stayhard

Lekmer.se

Dem har också ett bra Erbjudande just nu och det är

att den medlem som gör flest köp denna vecka kommer vinna en iPad värde 3995 kr, biobiljett till de som kommer på plats 2-10


Gillar