GÖR DIN EGEN ANSIKTSMASK!

Betalt inlägg i samarbete med Freshface.se

Hej! Med tanke på att jag idag haft en liten spa dag med ansiktsmask och andra produkter, så tänkte jag att detta inlägg passar perfekt just ikväll, för nu kan du göra egen ansiktsmask hemma . Hur smart som helst ju, Sidan jag tänker tipsa om heter Freshface och är en sida där det finns olika recept på hur man gör egna ansiktsmasker! Finns även andra tips där också, Jag är glad att jag hittade till sidan, då jag ofta använder ansiktsmasker, jag kommer definitivt att testa att göra några av dessa, blir ju dessutom lite roligare när man gör dem själv också. Och produkterna man ska ha i, är ofta sånt man redan har hemma. Till exempel så läste jag att Ansiktsmask för fet och oren hud behöver man endast en äggvita, ( gå in på sidan och läs mer detaljerat hur du gör, det står på sidan i steg för steg hur du ska gå tillväga, hur mycket av varje ingrediens och hur du ska göra för att få det bästa resultatet )

Jag kommer nog testa alla dem här, då jag tycker sånt här är sjukt roligt, och framför allt spännande att se om det fungerar, tänk så bra om det gjorde det, då slipper jag slösa pengar på ansiktsmasker! För egentligen så slösar man ju en hel del på köpta ansiktsmasker, eller jag gör det i alla fall.

Man får verkligen så mycket inspiration från sidan, det står om olika sorters masker, vad som är bra för vad och vad dessa masker egentligen gör med huden. Jag har inte hunnit läsa klart allt ännu, men ska göra det och se om jag får lite nya tips! Skönhets tips uppskattas alltid.

Har ni testat göra egen ansiktsmask någon gång? Berätta gärna hur ni gjorde, ni kanske tog något recept som finns på sidan? eller något annat som inte finns med? :) alltid kul att veta, och ta er en titt på sidan och se om ni hittar någon ansiktsmask som passar er, jag menar det är helt gratis att kolla och ni kanske hittar någon ansiktsmask ni är sugna på att göra!

Jag tänkte göra en ansiktsmask imorgon som är till för trött hud, och i den skulle man bland annat ha kaffesump och lite andra ingredienser :)

Jag tänkte att jag gör en recension senare sen i veckan, om vad jag tyckte och lite bilder på själva ansiktsmasken.


Gillar