Grossist för sport och föreningslivet

Hej! Jag hoppas ni mår bra? Jag mår toppenbra, det är en ny dag och dessutom FREDAG! det dags för ett nytt inlägg. Jag har märkt att min blogg blivit lite av en tips blogg, där jag tipsar om olika företag, Men jag tycker det är bra att uppmärksamma företag, för det finns så många bra företag som jag tycker ska nå ut till fler!

Ett av dem företagen är det företaget jag tänker skriva om idag, Sportscater, Sportscater är en butik där fokus ligger på sport och föreningsliv och framförallt lagförsäljning dem säljer konsumtionsvaror och några varor dem säljer är Smoothies,kaffe och sporttvättmedel. Det är alltså produkter som konsumeras nästan varje dag.

Och nu till det bästa, ni som har barn som är aktiva i sportaktiviteter kan enkelt komma igång och sälja deras produkter och tjäna pengar på det. Ni gör det nu enkelt via en egen webbshop med föreningens logotyp, allt står på sidan, hur man kommer igång och beställningslistor och allt som behövs, ni kan även få hjälp med hur ni på bästa sätt ska göra er försäljning så bra som möjligt, Sportscater har arbetat med föreningar sedan 2016.

Jag tycker personligen att det är riktigt bra att man som lag kan tjäna lite extra pengar, just för att kunna hitta på något roligt med laget, kanske åka utomlands eller åka på en oförglömlig resa, sen tror jag även att det är kul att sälja produkter och känna att man tjänar in och bidrar med pengar till laget. 👫

( Bilderna är lånade)

Gillar