Grym Hudvård

Inlägget är i betalt samarbete med akvantumnaturally.se

Hej på er! Då var det Måndag igen, skönt enligt mig, jag älskar Måndagar! Det är även dags för ett inlägg med tips på grym hudvård! Dessa produkter är ifrån märket " Mad Hippie" och jag har testat dessa nu i några veckor, och jag märker skillnad på min hud! Så nöjd med dessa produkter!

Tänkte berätta mer om alla produkter, skulle ni ha någon fråga är det bara att kommentera nedan :)

Vitamin C serum Mad Hippies prisbelönta serum är en harmonisk blandning av antioxidanter som gör underverk för din hy. C vitamin är väldigt viktigt, det bidrar till uppkomsten av rynkor och så ger det skydd som antioxidant mot solskador.

Ni kommer direkt till produkten HÄR!


Produkt nummer två jag ska skriva om är en olja för din hud. Mad Hippie Antioxidant Facial Oil. Som är en återfuktande och vårdande ansiktsolja och innehåller ekologisk arganolja som bas. Innehåller även granatäppleolja som jämnar ut hudtonen. Havtornsbär som bidrar med vårdande omega-7 . Denna är helt fri från konserveringsmedel. Ni kommer direkt till produkten HÄR

Mad Hippie Trippel C Night cream - Denna ansiktskräm är packad med tre former av C-vitamin, antioxidanter och adaptogener. Den innehåller hela 19 stycken ingredienser. Du får en jämnare och hölsosammare hud full av lyster av denna. Ni kommer direkt till den HÄR


Den sista produkten jag tänkte visa är Mad Hippie Cream Cleanser - Rengöring som åtefuktar, slätar ut huden samt mjukgör. Den tar bort smuts och orenheter samtidigt som den gör huden mjuk och len! Ni kommer direkt till produkten HÄR!

Ni kan även köpa dessa produkter i ett produktpaket, då sparar ni pengar på det. Produktpaketet hittar du HÄR! Det är även nedsatt just nu så passa på :)

Ni får ytterligare 15 % om ni skriver upp er på Nyhetsbrevet ( Koden skickas direkt till er epost efter ) Det är även alltid FRI FRAKT för köp över 200 kr! ni kommer till registrering av nyhetsbrev HÄR!

Jag tävlar ut detta paket just nu på instagram, men skynda att vara med för en vinnare kommer att dras ikväll klockan 21:00. Ni hittar tävlingen HÄR!

Gillar