Grymma Rabattkoder

Inlägget är i Samarbete med Rabatterat.se

Dagens tips är ett tips som kommer gynna alla för vem vill inte ha grymma rabatter när man shoppar? Jag shoppar väldigt mycket online, jag shoppar nästan mer online nu för tiden än i butik. Sen så är det oftast bättre online, för då kan man ju få extra rabatter med hjälp av sådana sidor, och sidan jag tänker tipsa om heter Rabatterat och har kampanjkoder från över 500 företag, deras butik har funnits sedan 2008.

Det är helt gratis och det krävs inget medlemskap, det är enkelt att söka efter just den butiken du tänkt handla i, för att se om det finns någon rabatt/fri frakt just där.

Jag har använt mig utav deras sida flera gånger, och brukar alltid dubbelkolla innan jag shoppar, det förlorar man inget på och sidan är enkel att förstå.

Det jag är extra glad över är att min favoritbutik finns med, och där har jag hittat så grymt bra erbjudande, faktiskt varje gång jag beställt därifrån, butiken jag pratar om är Nelly.com 😍✨

Men det är inte bara den butiken dem har, dem har även andra butiker som jag brukar handla ifrån, bland annat Bik bok, Cdon, Cocopanda, Cubus och Coolstuff, Som jag skrev där uppe så har dem ju över 500 olika företag, så det är bara att antingen gå in på kategorier och söka dig bland alla, eller skriva in den butiken du vill handla från.

Jag tycker det är så bra att sidor som denna finns, tänk att man kan spara så mycket pengar bara genom att använda sig utav rabattkoder, och det bästa är ju att det inte alls är krångligt eller kostar något.

hoppas ni uppskattar detta tips, och att det är något ni har användning för! Det kanske till och med är någon av er som använt er av denna sida innan?


Gillar