Handdukstorkar!

Virab.se

Hej och godmorgon på er som precis som jag vaknade för en liten stund sedan! Kaffekoppen är framme och det är dags att börja med jobb!

I detta inlägg tänkte jag även idag skriva om inredning, men jag känner att man aldrig kan få för mycket tips kring just inredning, iallafall inte för dem som är lika inredningstokiga som jag är!

Det jag tänkte lägga fokus på är badrum och handdukstorkar . Inte bara att det är sjukt smidigt att ha det i sitt badrum, utan det är snyggt och stilrent med! Jag har kikat inne hos Virab, och WOW vad många olika designer och modeller det finns.

Det lyfter verkligen upp hela badrummet!

Jag har tagit fram några av mina favoriter från sidan som jag tänkte dela med mig av nedanför! Bilderna är lånade ifrån sidan!

Först ut har vi denna " Komfort" den finns i olika storlekar och färger! Och är dessutom på REA just nu!


Denna handdukstork " Adonis" var verkligen annorlunda, men wow så snygg den är! även den finns i olika storlekar och färger!

Denna " Atalante" är lite större, vilket är superbra om man vill få plats med mer handdukar, medans den samtidigt är väldigt stilren och passar i princip in i vilket badrum som helst. Den finns också i olika storlekar och färger!

Detta var dem jag fastnade för, hade jag fått välja så hade jag haft nummer två i vårat badrum " Adonis" men man hade inte tackat nej till att ha någon av de andra heller!

Vill ni se fler fina handdukstorkare så tycker jag att ni ska kolla in hos Virab! Ni har även fri frakt vid köp för över 1000 kr!

Hoppas ni uppskattade detta tips, och så har jag en fråga ni gärna får svara på :) vilken av dessa tre hade ni valt? Ha en underbar dag allihopa!


Gillar