Hårvård ifrån WeDo

I reklam för Bangerhead och inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår bra jag har slutat jobbet precis, och nu ska jag skriva detta inlägg och sen efter det ska jag rensa lite bland mina produkter. Jag påbörjade ju rensningen förra veckan men blev inte helt klar.

I dagens inlägg så ska jag åter igen tipsa om hårvård. Detta märke heter " WeDo" och finns att handla bland annat hos Bangerhead.

Produkterna är prisvärda och väldigt bra!

Här ser ni produkterna jag har valt, jag kommer att länka produkterna och skriva mer om dem nedan.

Direktlänk till weDO Natural OIL finns HÄR (adlink)

Denna olja vårdar håret och gör håret glansigt, mindre frissigt och mjukt. Man kan även använda denna olja på huden där den gör huden mjuk .

weDo Nourishing Night Shift finns att köpa HÄR (adlink)

Denna natt hårmask innehåller capuacu smör och vårdar och reparerar håret. Jag har använt denna mask en gång och älskade resultatet, det var inte heller så att det kladdade eller kändes obehagligt att ha i den under natten.


Light & soft schampo HÄR ( ADLINK ) och Moisture & shine conditioner HÄR (ADLINK)

Schampot innehåller aktiverat bambuvatten och rengör hår och hårbotten, luktar väldigt gott! Även conditioner luktar så himla gott!

weDo Light & soft mask hittas HÄR (Adlink)

Denna är intensivare än ett vanligt balsam och även den innehåller naturligt bambuvatten.


Detta var allt för detta inlägg, men jag tycker att ni ska spana in detta hårvårdsmärke för det är som jag skrev ovan väldigt prisvärt och bra i pris!Gillar