Helgen som varit

Hej! och hoppas ni har haft en underbar söndag än så länge. Jag vaknade för någon timme sen, har hunnit dricka lite kaffe och planera lite inlägg + fotat samarbeten inför veckan som kommer :)

Helgen som varit har varit bra, fredags blev det en lugn hemmadag med babe och igår så var vi hos mormor där hela familjen var, vi åt julmat för min bror åker om en vecka till Thailand igen och blir borta lite mer än 6 månader, så han ville äta julbord innan han åkte, så vi hade en liten Mini jul för honom. Alltid lika tråkigt när han åker, blir liksom tomt att inte se sin bror på så länge. Men telefon & sociala medier finns ju, så man får höras där =)

Fick även umgås med min lilla prinsessa, alltså hon börjar bli så stor, och jag älskar henne så mycket, världens snällaste lilla tjej! Så kul nu när hon förstår allt och pratar så mycket.

förresten jag och babe har börjat kolla på en så SJUKT bra serie, verkligen en serie i min smak. Spännande & intressant! Kommer ett inlägg om den serien om några timmar.

Nu blir det ett avsnitt av serien, sen ut på en långpromenad. Vi hörs av <3

Gillar