Herrklocka - Den perfekta presenten

Innehåller sponsrad produkt

Hej på er! Jag hoppas ni mår bra, jag mår bra! Jag har precis varit och hämtat ut en present till Alex, han fyller ju år nu i slutet av Augusti, och jag tycker det är svårt att veta vad man ska ge i present, men jag har köpt lite olika paket, och så fick jag hem denna klocka . Jag vet ju att han älskar klockor, och det gör ju faktiskt dem flesta killar. Så ett tips om ni har svårt att veta vad ni ska ge till er Pojkvän/pappa/son/vän är ju faktiskt klocka. Det är något som alltid uppskattas!

Hos Söner har ni alltid FRI frakt och 2 års garanti.

Klockan som jag har valt till min Pojkvän hittar ni HÄR och den finns med olika band, antingen äkta läder eller rostfritt stål. Jag valde en svart med äkta läder. Glaset är reptåligt safir glas och batteritiden är hela 3 år!.

Jag tror han kommer bli hur glad som helst, ( Okej jag ska vara ärlig, jag har redan gett den i förskott och han blev super glad) Jag kunde inte hålla mig när jag fick hem den, så jag avslöjade direkt att jag hämtat den. jag tyckte de blå glaset blev så snyggt. Lite annorlunda, men samtidigt så stilrent!

Jag tycker att ni alla ska kolla in dem olika klockor och modeller som dem har. Dem har även snabb leverans, vilket är viktigt eller hur? :)


Här nedan ser ni bilder på klockan, tack till Söner för grymma produkter!


Gillar