Hudvård

Innehåller sponsrade produkter

Hej på er! Det har varit lite strul med min blogg, mitt domän gick ut och lite annat. Så därav har jag inte bloggat. Men nu har jag förnyat domänet och är tillbaka igen. Jag har precis jobbat klart, jobbade bara 06-45-11:00 idag. Så nu ska jag städa här hemma och fota lite samarbeten. Dagens väder är ju så tråkigt. Regn & muligt!

Jag tänkte tipsa om grym hudvård i detta inlägg, dessa produkter är ifrån FLETNA och jag har testat dessa nu i några veckor, och är så nöjd!

Den första produkten jag tänkte skriva om är

Georganic Bifida Mineral Water cream - En vattenkräm gjord med naturliga ingredienser som Bifida Ferment Lysate och Hawaiian Deep Sea Water. Som gör att din hud känns djupt hydratiserad och lugnande samtidigt som den stärker din ständigt viktiga hudbarriär. Perfekt för att minska rynkor och förbättra hudens elasticitet.

Ni kommer direkt till produkten HÄR, den är även nedsatt nu. Samt så lottar jag ut en likadan på min instagram, tävlingen kommer ni till HÄR!

Den andra produkten är

Georganic Galactomyces intensive oil serum -Ett lätt serum som hjälper dig att modigt övervintra vintern - eller vilken som helst säsong. Gjord med Galactomyces Fermented Filtrate och 5 andra naturliga vegetabiliska oljor. Det återfuktar och ger näring. När den appliceras skyddar den din hud från skadliga miljöer och fungerar som ett effektivt skyddande lager..

Ni kommer direkt till produkten HÄR

Är ni intresserade av grym hudvård så har Fletna även massor andra produkter, jag har använt Fletnas produkter i lite mer än 1 års tid. Dem har prdukter för alla olika hudtyper, bland annat känslig hud, fet hud, normal hud., torr hud!


Dessa produkter får 5/5 i betyg!


Glöm inte vara med i tävlingen också.


Gillar