Hudvård från Malin + Goetz

//Inlägget är i Samarbete med Glamazon

Hej på er! Idag tänkte jag återigen tipsa om skönhetsvård nämligen märket Malin + Goetz som är ett märke som har både hudvård,hårvård,kroppsvård och doftljus! Malin+Goetz startade sin verksamhet i New York city! Och på Glamazon Finns varumärket att köpa!

Jag har aldrig innan testat något av detta men det är på tiden nu då jag bara hört bra saker om produkterna, det jag är lite inne på att handla är produkter till håret och Ansiktsrengöring. Jag tycker priserna är väldigt bra vilket är ett plus! Är även väldigt sugen på att handla doftljus, frågan är bara vilken lukt för det fanns väldigt många olika lukter det blir så svårt att välja då, Men man får testa sig fram, jag tror säkerligen att dem flesta luktar gott!

( Bild lånad från hemsidan )


Jag tycker doftljusen är stilrena & snygga, och som jag sagt innan så älskar jag ju doftljus! Detta doftljus kostar 150 kr och jag tycker det är värt det priset, för dem verkar ha en riktigt god doft samt som jag skrev en snygg och stilren design!

Jag Blev även sugen på att klicka hem Vitamin E Face moisturizer som är en oljefri fuktkräm som ger intensiv näring och återfuktning till huden utan att irritera!Jag tycker den verkar bra och fuktkrämer är något man inte kan få för mycket av enligt mig, det är kul att testa nya sorter också, Vem vet det kanske blir nya favorit krämen!

( Bild lånad från hemsidan)

Här hittar ni utbudet av Malin+Goetz

Är det någon av er som förresten har testat detta varumärke? Och i så fall vad tycker ni om det?

Jag lovar att komma med recension senare när jag testat produkterna som jag ska köpa jag håller tummarna för att dem är bra så vore snällt om någon här testat kan komma med lite tips vad ni tycker är bra från sortimentet! =)


Gillar