Hudvård ifrån Kalahari

Innehåller sponsrade produkter

Hej på er! Jag hoppas allting är bra med er, jag har varit sjuk men börjar känna mig bättre nu som tur är, jag hatar verkligen att vara sjuk. Finns det något tråkigare? Något positivt är iallafall att jag har fått hem nya produkter ifrån Kalahari, har redan hunnit testa produkterna och är än så länge super nöjd!

Produkterna jag fick hem är.

Toning Lotion - Är en kombination av Kalahari Melon-Fröolja extrakt och Rooibos- extrakt, den balanserar och fräshar upp din hud, detta är alltså ett Ansiktsvatten.


Facial Cleanser - Är en tvålfri rengöring som skonsamt avlägsnar orenheter och make up utan att torka ut huden, den är uppfräschande och energigivande.

Nourishing Face and Neck Mask - Är en ansiktsmask för ansikte och hals som vitaliserar och återfuktar huden samt ger en torr, stram hud näring.

Marula Face Oil - En lättabsorberad vårdande ansiktsolja som ger fukt och näring åt torr hud. Den vitaminrika marulaoljan skyddar mot sol och föroreningar som kan leda till för tidigt åldrande.

Produkterna finns att köpa på bland annat Åhlens och vill ni veta mer och se vad Kalahari har för utbud, så kan ni gå in HÄR så kommer ni direkt till deras hemsida, där ser ni alla produkter och produktinformation om respektive produkter.

Jag har även fått TÄVLA ut likadana produkter som jag har fått hem, så gå in HÄR för att delta i tävlingen på min instagram!

Gillar

Mest lästa