Hudvård och kroppsvård

Inlägget är i samarbete med Kaeso

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra, jag mår bra men känner mig väldigt trött hela tiden, tror det beror på vädret, men så fort det blir sol och varmare brukar jag känna mig piggare :)

I kvällens inlägg tänkte jag tipsa och visa upp lite hudvård och kroppsvård som jag har fått hem ifrån Kaeso, jag kan börja med att säga att jag älskar alla produkter! Dem var så himla bra

Deras produkter är baserat på naturliga ingredienser, huvudsakligen bestående av veganprodukter. . Jag har självklart en rabattkod till er också, den ger er 25% rabatt och FRI frakt vid köp för över 400 kr, rabattkoden är " ssandraaf25"

Jag kommer även ha en tävling nästa vecka på min instagram där ni kan vinna skönhetsprodukter :) Tävlingen kommer upp på Tisdag =)

Nu kommer produkterna jag har fått hem, direktlänkar hittar ni under varje produkt!

Kaeso Beauty Elixir - En ansiktsolja som är återfuktande och används under natten, man kan även avända den som en återfuktande makeupbas. Jag upplever att huden blir otroligt len och fräsh efter man använt denna!

Ni kommer direkt till den HÄR!

Dessa produkter är MAGISKA, det är body scrub som man ska smörja in på kroppen den avlägsnar döda hudceller och boostar cellförnyelse, inte nog med att båda två luktar så otroligt gott så blev huden så len efter man använt dessa. Lukten håller i sig också och luktar gott flera timmar efter

Ni kommer till Pomegranate HÄR och ni hittar Cranberry & Passion fruit HÄR!


Kaeso Beauty . Micellar Water - Jag älskar såna här skönhetsprodukter. Jag tycker dem är så enkla, bara att applicera med en bomullsrond så försvinner all smuts, just denna är en av mina favoriter av ALLA ansiktsvatten jag testat, den innehåller Trollhassel och Glykolsyra vilken har hudföryngrande egenskaper, den reducerar fina linjer samt gör huden fyllligare. Ni kommer till den HÄR!

Kaeso Beauty Moisturiser Calming - Kaeso Calming Moisturiser för känslig hud. En skyddande ansiktskräm med en lätt formula som verkar för en jämn hudton och gör huden mjuk och smidig, Även denna är så skön mot huden! HÄR hittar ni den.

Kaeso Beauty Deep cleansing mask Face mask - Denna ansiktsmask har jag bara använt 2 gånger, men redan efter dem två gångerna så ser jag skillnad, masken rengör på djupet, tar bort orenheter, motverkar orena porer. Finns HÄR!

Priserna är redan väldigt låga och bra :) Men glöm inte att använda min rabattkod för ännu billigare priser :)

Gillar