Hur du kan tjäna pengar på din blogg!

//Inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers

Hej fina ni! Idag tänkte jag tipsa om hur man kan tjäna pengar på sin blogg som influencer. Jag får dagligen PM om hur man kan tjäna pengar på sin blogg och vilken sida jag använder mig av. Så idag kommer jag berätta om den sida som jag använder mig utav, och som jag verkligen är hur nöjd med som helst!

Sidan jag pratar om är alltså Interlaced Influencers marknadsplats! Och för er som inte vet hur det går till ska jag förklara lite kortfattat..

1. Du blir medlem här och skriver in dina uppgifter och berättar lite om din blogg.

2. Du ansöker till kampanjer som du kan tänkas skriva om/företag att samarbeta med. All information om samarbetet finns under respektive kampanj.

3. Du inväntar godkännande från annonsören!

4. När du blivit godkänd så är det dags att genomföra samarbetet. Som inloggad influencer kan du se hur du ska lägga upp samarbetet och vad som ska vara med. Men du ska alltid skriva i dina egna ord och vad du tycker blir bäst för just din blogg!

5. När inlägget är godkänt av Interlaced Influencers så skickar dem pengarna och du har oftast pengarna dagen efter på ditt bankkonto!


Varför jag tycker om just Interlaced så mycket är för det är en enkel sida, det finns många grymma företag som man kan samarbeta med - och man får pengarna direkt!

Jag har varit medlem i ungefär 3 veckor nu, och har verkligen inget dåligt alls att säga om dem utan jag gillar verkligen att vara influencer där. :)

Jag tycker alla ni som vill tjäna pengar på er blogg ska bli medlem där! Du blir influencer här.

Och har ni några frågor så kan ni skriva dem i kommentarerna så svarar jag där =)


Gillar