# Just love it!

Inlägget är i samarbete med Yves Rocher och produkterna är sponsrade

Hej på er! Har ni det bra? Jag mår bra, Jag tänkte passa på att blogga medans jag och älskling väntar på att maten ska bli klar, idag ska vi äta burkskinka,potatis & dressing. Är det någon av er som gillar burkskinka? Jag har alltid älskat de haha! nog om maten, detta inlägg ska ju handla om schampon och duschreme från Yves rocher!

Jag har handlat på Yves Rocher i flera flera år, så att ha ett samarbete med dem är något jag tycker är riktigt roligt faktiskt, dem har grymma produkter! Samarbetet hade jag via instagram, men eftersom jag gillar butiken så mycket och så nöjd med produkterna tänkte jag göra en recension här. Hoppas det uppskattas!!

Jag fick hem åtta flaskor, men har gett bort några till nära och kära! =)

Vi sätter igång med recension nu!

1. Lotus Blomma Duschcreme - En koncentrerad duschgel med avkopplande doft av lotusblomma och salvia som gör duschen till en väldoftande njutning samtidigt som den gör en insats för miljön. Denna lukt tyckte min pojkvän var godast av alla, jag tyckte den var god, men den var inte favoriten för mig

🌸🌸🌸🌸 4/5 betyg av mig! Pris 59/kr

2. Granatäpple/Rosepeppar Duschcreme - En koncentrerad duschgel med uppfriskande doft av granatäpple och rosépeppar som gör duschen till en väldoftande njutning samtidigt som den gör en insats för miljön. Detta var min absoluta favoritdoft av dem jag fick testa, ÄLSKAR den verkligen.

🌸🌸🌸🌸🌸 5/5 betyg av mig Pris 59/kr

3. Koncentrerat Schampo - En innovativ formula som gör att det lilla formatet räcker till lika många tvättar som ett 300 ml schampo! Effektivt och skonsamt vårdar det håret så det blir glansigt och mjukt. Flaskan är försedd med en smart doseringskork för att få en lagom dos till en tvätt. Jag gillade inte detta schampo så jättemycket, eller det var bra, men ingen höjdare jag brukar ju använda Silverschampo och andra sorters schampo. Men helt okej var det ändå :) Håret blev mjukt och fint!

🌸🌸🌸 3/5 betyg av mig pris 65/kr


4. Mango Koriander Duschcreme - En koncentrerad duschgel med uppfriskande doft av mango och koriander som gör duschen till en väldoftande njutning samtidigt som den gör en insats för miljön. Denna var favorit nummer 2 för mig. Så även den får 5 i betyg. Luktar riktigt gott!

🌸🌸🌸🌸🌸 5/5 betyg av mig Pris 59/kr


I helhet så kan jag verkligen rekommendera dessa dem håller länge också, och räcker till ca 40 tvättar! Tack så mycket Yves!


Gillar