Kakelgallerian!

Inlägget är i Samarbete med Kakelgallerian.se

Hej! Dagens tips är ett tips till er som vill göra om hemma, eller bara är på jakt efter lite förändringar i hemmet. Jag älskar ju att ha det fint och stilrent hemma, Jag trodde aldrig för tio år sedan att jag skulle vara intresserad av klinkers och liknande, men sen när man får eget boende, så förstår man hur mycket sånt gör. Och att det faktiskt är viktigt, tycker jag iallafall. Sen finns det ju så många olika klinkers, kakel och mosaik. Så man kan ju faktiskt få det exakt så som man vill. Och både till köket och badrummet.

Jag är riktigt sugen att göra om i vårt badrum hemma, så har kikat på lite olika klinkers hos Kakelgallerian, utbudet är så stort och jag har hittat så mycket som är fint. Sen är det så svårt att välja också. Medans jag varit inne och kikat på klinkers så har jag ju hittat andra accessoarer också till badrum så som krokar, handdukar, belysning och mycket annat.

Tillbaka till kaklet, jag har hittat en favorit, som jag tänkte visa här nedanför, jag älskar ju verkligen Marmor, och har gjort i flera år, Marmor är något som iallafall inte jag tröttnar på. Så snyggt och stilrent.


Detta var även nedsatt i pris också just nu, och är ett kakel som på sidan heter " Biselado marmoerad" och den är till vägg.

Även detta var fint tyckte jag, jag gillade färgen starkt. Men tyvärr så passar det inte in hos oss. Men visst var det fint?

Kakelgallerian har även snabb leverans, och fri frakt vid köp för över 1500 kr, enkel sida och lätt att hitta. Rekommenderar denna sida och är det så att jag beställer så kommer jag självklart visa och berätta mer i ett nytt inlägg!

Hoppas ni gillade tipset!


Gillar