Kontorsmoduler

Inlägget är i betalt samarbete med Indus

Hej Torsdag! Hur har ni det? Jag ska alldeles strax börja jobba, på grund av rådande situation så är jag inte på kontoret och har inte jobbat ifrån kontoret sedan i Mars. Men jag trivs bra att arbeta hemifrån också!

På tal om jobb och kontor så tänkte jag idag berätta lite om Indus, Vad är då Indus kanske ni undrar. Indus är ett familjeföretag som har funnits sedan 1974 som hyr ut moduler. Dem har olika moduler, till exempel baracker till förskola,skola och kontor.

Och jag tänkte visa mer och berätta mer om deras kontorsmodul

Dem har tre olika alternativ och det är

Ekonomiklass som är ett flexibelt kontor med bra standard, man kan flytta mellanväggar och anpassa planlösningen utifrån hur ni vill ha det.

( Bild lånad ifrån hemsidan)

Alternativ nummer två är Standard och den ligger mellan Ekonomiklass och Businessclass. Standard har högt till tak och så finns det nätverksuttag vid varje skrivbord, vilket så viktigt på ett kontor!

Det sista alternativet är Businessclass och de passar bäst för företag/verksamheter som har lite högre krav, Stora ljusinsläpp och vattenburen värme är något du får om du väljer detta. Och man får enkelt ett lyxigt kontor!

Ni hittar all information på deras hemsida, där ni kan läsa mer, det är även via hemsidan som ni tar kontakt om ni är intresserade eller om ni bara har någon fråga :)

Enligt min personliga åsikt så tycker jag detta är så bra. Man kan även beställa tillval, och det finns så många olika tillval man kan välja, för att veta mer exakt vilka tillval man kan få under hyresperioden så kan man kontakta en säljare för att få mer information, kontakt informationen finns på hemsidan :)

Indus renoverar dessutom mellan hyresperioderna just för att de ska anpassas för nästa hyresperiod!

Hoppas ni gillade detta inlägg och tips!


Gillar